Apa itu akaun simpanan emas Public Gold?

Akaun Simpanan Emas patuh syariah

Dulu nak beli emas susah, perlu ada bajet yang besar, perlu untuk pegang sendiri emas fizikal di tangan. Mungkin akan ada rasa takut kena curi atau hilang. Malah nak beli goldbar 20 gram pun takut mahal sangat, item paling kecil pun hanya satu dinar masa itu.

Sekarang dah tak susah macam dulu, boleh untuk mula menabung emas hanya dengan serendah RM100 iaitu bersamaan 0.3676gram (ikut harga pasaran emas dunia) melalui akaun simpanan emas GAP. Semuanya atas talian (online), mudah dan paling penting ianya patuh syariah.

Akaun Simpanan Emas GAP sama seperti akaun bank biasa, cuma ianya ibarat bank khusus untuk menyimpan emas anda! Boleh untuk melakukan transaksi jual beli emas, pantau aset emas anda dan banyak lagi hanya secara online sahaja! Segalanya berada di hujung jari anda!

Ianya sangat mudah. Jika anda ingin mengeluarkan emas fizikal daripada akaun simpanan emas anda apabila telah tercapai jumlah sekian gram yang anda inginkan, anda hanya perlu untuk pergi ke mana-mana sahaja cawangan Public Gold di seluruh Malaysia, Singapore ataupun Indonesia. Sila rujuk cawangan-cawangan kami di website rasmi Public Gold. Segala urusan mudah, cepat dan mesra pelanggan.

PM saya atau tekan sini sekarang untuk register/buka akaun simpanan emas anda hari ini! Untuk register/buka akaun simpanan emas adalah percuma dan TIADA caj/yuran upah simpan bulanan atau tahunan.

Bayi seawal umur 2 hari pun dah boleh beli emas. Cukup umur 18 tahun sudah ada 216 gram bernilai sekitar ±RM57,000

Itu belum ambil kira lagi kenaikan harga emas.

Harga nasi lemak pun confirm naik, inikan pula “EMAS”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hide Preloader